Cursus foto2 - Muziek met Annelies
Op schoot
Wat een dikke pret!
Lente cursus - Muziek met Annelies
Japie het Apie
Japie hoopt jullie gauw weer te zien!
Cursus foto1 - Muziek met Annelies
Je eigen stem horen
Dat klinkt grappig door zo'n buis!
Pasen / Lente
Tijdens de voorjaarsmaanden zijn er losse lessen waarin de thema's Pasen en Lente voorbij komen: met liedjes over felgekleurde Paaseieren, jonge dieren, vogels en bloemen.
Zomer
Van mei tot juli - de maanden in aanloop naar de zomervakantie - vindt de Zomer cursusreeks plaats. Met liedjes over zee en strand: zo kun je alvast in zonnige sferen komen!
Herfst
Van september tot november is er de Herfst cursusreeks. We dansen tussen de dwarrelende blaadjes en zingen over een paddenstoel, rood met witte stippen...
Kerst / Winter
In december zijn er losse lessen waarin het thema Kerst centraal staat. Er worden dan zowel bekende als nieuwe kerstliedjes gezongen. In januari en februari vindt de Winter cursusreeks plaats.
Dreumesen: 10 – 16 & 17 – 23 mnd
De dreumes-lessen gaan over de eerste kennismaking met muziek. Door het ervaren van, meespelen met en bewegen op muziek, wordt de muzikale ontwikkeling gestimuleerd.
Peuters: 2 tot 4 jaar
Bij de peuters komen verdiepende spelvormen aan bod, waarbij het door de peuters zelf toepassen van bijvoorbeeld langzaam-snel, hoog-laag en hard-zacht meer nadruk heeft.